Атеросклероза и нейното лечение с билки
Начало

Категории
 » КолиОбувки,Боти,Ботуши
Обувки
Боти
Ботуши
Чанти


  Категория: Билки      Добавил: Цвети
Атеросклероза и нейното лечение с билки

Ако страдате от артериално заболяване, никога не е прекалено късно да вземете мерки и да подобрите състоянието на артериите. Потърсете и природни средства за справяне на проблема а именно:
Глогът е особено полезен за понижаване на високото кръвно налягане, което е резултат от уплътняване на артериите, от стенокардия и артериални спазми. Използвайте 1 чаена лъжичка цветове или смачкани плодове от растението, за да приготвите 1 чаша чай. Изпивайте я на малки глътки през целия ден.
Загряващите подправки /джинджифил, канела, карамфил и лют червен кайенски пипер/ в храната или сварени на чай поддържат артериите в добро състояние, стимулират кръвообръщението и разширяват кръвоносните съдове по ръцете и краката.
Изпивайте дневно по 3 чаши чай от гинко билоба, който действа противовъзпалително на артериалните стени и предотвратява образуването на вреден окислен холестерол.
Яжте редовно суров чесън или го пийте във вид на таблетки. Той понижава високото кръвно налягане и спомага за свободното протичане на кръвта. Чесънът намалява нивото на холестерола и окисляването му с липопротеини с ниска плътност. Видяна: 2690 |    Коментари:0


Няма коментари. Не пропускай възможността да дадеш мнението си или да допълниш съвета.

 Добави коментар :
Име:
Коментар: