Как се усилва половата потенция при мъжете чрез масаж
Начало

Категории
 » КолиОбувки,Боти,Ботуши
Обувки
Боти
Ботуши
Чанти


  Категория: Масаж      Добавил: Нона
Как се усилва половата потенция при мъжете чрез масаж

Да се усили половото влечение и с това да се спомогне за хармонични интимни отношения ще помогнат следните способи на шиацу.
Кръстец (сакрум)
За предотвратяване загубата на полова активност използувайте масаж по метода шиацу в областта на кръстеца {рис. 51), където се намира поясно-кръстният сплит.

Лекият натиск върху точките на поясните прешлени и кръстеца по десет пъти в продължение на три секунди укрепва тези нерви даже при играчите на голф, при които травмите в тази област понижават половата потенция.
Коремна област
Масажът на надчревната област с три пръста (виж рис. 47) десет пъти по пет секунди, рефлексивно влияе върху поясно-кръстния сплит и помага за повишаване на половата активност.


Черен дроб
Заболяванията на черния дроб, които често се наблюдават при хора на умствения труд, са причина за ниска полова потентност. Честият масаж в дясното подребрие (виж рис. 42) ще повиши половата активност.


Гневът, както гласи китайската мъдрост, влияе лошо върху черния дроб и затова той понижава половата активност.
Дебелото черво
Запекът отслабва всички функции на организма, включително и сексуалната. За отстраняването му внимателно разтривайте областта на корема отляво и надолу под пъпа - зоната на дебелото черво (виж рис. 37).


Пикочен мехур
Масажът между пъпа и срамната кост стимулира функциите на пикочния мехур и усилва половата реакция (рис. 52).


Областта на ануса и перинеума
Силният натиск отначало около ануса, а след това на перинеума между ануса и скротума стимулира половата реакция.
Тестиси
Силното стискане на тестисите (съгласно японската рецепта броят на стисканията съответствува на броя на годините) оказва възбуждащо действие, особено при напредване на възрастта.
Бързо семеизпразване
Бързото семеизпразване се наблюдава при младите мъже, които нямат достатъчен полов опит. Но даже опитните мъже при силна полова възбуда не могат да извършат нормален по продължителност полов акт. Честото въздействие по метода шиацу върху коремната област и кръстеца може да отстрани това явление (виж рис. 47-51).
Тези методи ще помогнат на мъжете над 50 години да извършват няколко полови акта с едно семеизпразване, защото голямата загуба на сперма изтощава организма. Видяна: 11941 |    Коментари:2


к      October 27, 2016, 8:43 pm
севи е най- добрата


ми      January 7, 2016, 7:25 pm
стела ги стиска и смуче най-добре


 Добави коментар :
Име:
Коментар: